Juba enne mängu oli selge, et kohtumine saab olema tänu mõlema meeskonna peatreenerile väga eriline - Chelseat juhendab Jose Mourinho, kes alles eelmisel hooajal oli Reali peatreener, ning Reali loots on Carlo Ancelotti, kes veel kaks aastat tagasi Chelseat treenis.

Real asus kohtumist 14. minutil juhtima, kui Marcelo kena individuaalse sooritusega palli väravasse saatis.

Vaid kaks minutit hiljem viigistas seisu Ramires, kes üksi läbi pääses ja palli üle Reali väravavahi Iker Casillase tõstis.

Real asus kohtumist uuesti juhtima 31. minutil, mil Cristiano Ronaldo kauni karistuslöögiga Petr Cechi üllatas.

Ronaldo oli taas täpne teisel poolajal, vormistades 56. minutil Isco söödust lõppskooriks 3:1. Chelsea ei suutnud mängu tagasi tulla ka viimasel pooltunnil, sest kasiis oli Ancelotti meeskond ründavam pool.

"Mängisime ilusat jalgpalli täna," tõdes Sun Life staadionil 70 000 pealtvaataja ees mänginud Ronaldo.

"Ta on suurepärane mängija. See pole mingi uudis, et ta väravaid lööb. Uudis oleks see, kui ta neid ei lööks," tunnustas Ronaldot ka Mourinho. Muide, Chelseale oli kaotus esimene pärast Mourinho naasmist Londoni meeskonna peatreeneriks.

Algkoosseisud:
Chelsea: Cech; Ivanovic, Terry, Cahill, Cole; Lampard, Van Ginkel; Ramires, Oscar, Hazard; Lukaku.

Madridi Real: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Modric, Khedira, Isco; Özil, Ronaldo; Benzema.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2386596/Chelsea-1-Real-Madrid-3-Cristiano-Ronaldo-strikes-twice--match-report.html#ixzz2bM1RwCFc
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

AC Milan alistas sõprusturniiri kolmanda koha mängus Los Angeles Galaxy 2:0. Itaalia tippmeeskonna väravad lõid Mario Balotelli ja M'bay Niang.

Madridi Real 3:1 Londoni Chelsea