Barcelona jäi võõrsil Levante vastu juba 10. minutil kaotusseisu, kui Loukas Vyntra palli peaga Victor Valdezest mööda suunas. Kuigi vaid üheksa minutit hiljem viigistas katalaanide keskkaitsja Gerard Pique seisu, ei suutnud Barcelona mitmetele headele võimalustele vaatamata võiduväravat lüüa.

Ka Madridi Atleticol, kel oli Barcelona mängu järel võimalus kerkida liiga ainuliidriks, ei kulgenud kodumäng Sevillaga loodetud moel. 18. minutil viis David Villa, kes polnud kuues eelmises mängus väravat löönud, Atletico küll 1:0 juhtima, kuid Ivan Rakitici penalti tõi 78. minutil tabloole viiginumbrid. Madridi klubi pani seejärel peale meeletu pressingu ning kuigi lõpuminutitel sai punase kaardi vastaste mängumees Alberto Moreno, ei suudetud sarnaselt Barcelonale võiduväravat lüüa.

Liigatabelis jätkavad Barcelona ja Atletico seega liidrikoha jagamist, olles kogunud 20 mänguga 51 punkti. Madridi Real, kes oli päev varem alistanud võõrsil 5:0 Real Betisi, jääb oma konkurentidest nüüd maha vaid ühe punktiga. Muide, Betis lasi pärast kaotust Realile lahti oma peatreeneri Juan Carlos Garrido.

Levante 1:1 Barcelona

Madridi Atletico 1:1 Real Betis