Empoli väravas tegi hiilgemängu 21-aastane poolakast väravavaht Bartlomiej Dragowski, kes sai kirja lausa 17 tõrjet. Kui Atalanta virutas peale 47 lööki, siis Empoli sai viigipunkti kätte, olles ise vastase värava poole saatnud vaid kolm pealelööki, millest raami läks vaid üksainus.

Nii 47 pealelööki kui 18 värava peale läinud lööki (ühe tõrjus väravavahi asemel kaitsemängija) on sealjuures Euroopa viie suurliiga rekordiks - neid näitajaid hakati lugema alates hooajast 2006-07. Ja kõige selle juures oskas Atalanta nullile jääda...

Agentuuri TruMedia statistiline mõõdik expected goals (xG; eeldatavad väravad), mis arvutab välja selle, kui palju peaks meeskond antud mängus saadud võimaluste põhjal keskmiselt väravaid lööma, näitas, et Atalanta oleks pidanud keskmiselt skoori tegema 5,86 korral. See mäng oli TruMedia andmebaasis oleva 85 000 mängu juures ainus nii suure xG-ga kohtumine, kus meeskond jäi lõpuks nullile.

Võiduta jäämine oli Atalanta jaoks sealjuures ka tabeliseisu vaadates valus, sest kaks lisapunkti oleks nad Meistrite liiga kohale tõstnud.

Vaata Dragowski tõrjeid siit!