Kohtumist asus tänu Jonathan Waltersi 52. minuti väravast juhtima Stoke. Chelsea viis mängu lisaajale sõna otseses mõttes viimasel minutil, kui täpne oli Loic Remy. Normaalaeg ega lisaaeg rohkem väravaid ei toonud.

Penaltiseerias õnnestusid neljal esimesel üritusel mõlemad meeskonnad, ent otsustavaks sai viies voor. Stoke'i Marko Arnautovic ei eksinud, ent Eden Hazardi löögi tõrjus Jack Butland ja Stoke pääseski veerandfinaali.

Veelgi suuremaks üllatuseks võib pidada Londoni Arsenali 0:3 kaotust tugevuselt teises liigas mängivale Sheffield Wednesdayle. Tõsi, Arsene Wengeri hoolealused ei mänginud ka kaugeltki oma parimas koosseisus.

Arsenali tabas kohe mängu alguses kaks tõsist tagasilööki, sest vigastuse tõttu lahkusid vastavalt 5. ja 19. minutil väljakult Alex Oxlade-Chamberlain ja Theo Walcott.

Sheffield Wednesdayle tõid võidu Ross Wallace'i ja Lucas Joao avapoolaja ning Sam Hutchinsoni teise poolaja väravad.

Sarnaselt Chelsea mängule läksid penaltiseeriani ka Evertoni ja Norwichi ning Hull City ja Leicester City kohtumised. Pärast 1:1 viigiseisuga lõppenud normaal- ja lisaaega edenesid kaheksa parema hulka Everton ja Hull.

Liigakarika kaheksandikfinaalid:

Eile:

Everton - Norwich City 1:1 (Everton võitis penaltiseeria 4:3)
Hull City - Leicester City 1:1 (Hull võitis penaltiseeria 5:4)
Sheffield Wednesday - Londoni Arsenal 3:1
Stoke City - Londoni Chelsea 1:1 (Stoke võitis penaltiseeria 5:4)

Täna:

Liverpool - Bournemouth
Manchester City - Crystal Palace
Southampton - Aston Villa
Manchester United - Middlesbrough