Madridi Atletico vajab kodus Real Sociedadi vastu viiki, et Barcelonast mööduda. Madridi Real teeb sama, kui alistab õhtul Bilbao Atleticu.

Barcelona jaoks algas kohtumine hästi, kui Alexis Sanchez 7. minutil meeskonna juhtima viis. Kuid Dani Parejo tabamus poolaja lõpus ning Pablo Piatti värav teise poolaja alguses tõstsid külalismeeskonna juhtima.

Kohtuniku eksimus andis FC Barcelonale võimaluse 54. minutil viigini jõuda. Nimelt vilistati Barcelona kasuks penalti, kui Valencia kaptenile Ricardo Costa karitstusalas käega palli mängimine vilistati. Kordused näitasid aga, et pall puutus selgelt mehe õlga.

Lionel Messi realiseeriski penalti, kuid juba viis minutit hiljem seadis Paco Alcacer õiguse jalule ning viis Valenica taas juhtima.

Barcelona jaoks muutus kohtumise lõpp eriti raskeks, kui Jordi Alba teise kollase kaardi teenis ning meeskond viimased 13 minutit kümnekesi mängima oli sunnitud.

FC Barcelonal ning Madridi Atleticol on hetkel võrdselt 54 punkti. Real järgneb 53 punktiga. Kahel viimasel on aga voor vähem peetud.