Juventus asus kohtumist juhtima 19. minutil Paulo Dybala tabamusest. Sampdoria jõudis 35. minutil tänu Gianluca Caprarile viigini, kuid viimane sõna jäi Ronaldole, kelle 45. minuti värav tõi Juventusele võidu.

Ronaldo tabamus oli seejuures täiesti fenomenaalne. Portugallane hüppas Alex Sandro tsenderduse peale kõrgele õhku (väidetavalt koguni 256 cm kõrgusele), seejärel hõljus ta mõnda aega (1,5 sekundit) õhus ning saatis lõpetuseks palli peaga võrku. Ronaldot katnud Nicola Murru hüpe oli seal kõrval niivõrd õnnetu, et portugallase katmisest oli asi kaugel.

„Värav oli väga kena. Mul on ha meel, et aitasin meeskonna võidule. Tahan, et Juventus võidaks minu abiga veel tiitleid,“ teatas Ronaldo kohtumise järel.

Serie A turniiritabelis on Juventus 42 punktiga liidriks. Ühe kohtumise vähem pidanud Milano Inter on 39-ga teine ja samuti ühe matši vähem pidanud Rooma Lazio 36-ga kolmas.

Juventuse puuriluku Gianluigi Buffoni jaoks oli see 647 matš Serie A-s. Sellega tõusis ta ühele pulgale Paolo Maldiniga, kes oli seni rekordi ainuomanikuks.