Tegelikult löödi poolajavileks isegi 8 väravat, kuid kohtunikud jätsid ühe igati määrustepärase tabamuse fikseerimata. ManU võiduvärava löönud Robin van Persie saanuks kirja veel ühe värava kui kasutusel olnuks väravajoone tehnoloogia.

Kahel korral kaotusseisu jäänud Manchester Unitedi juhendajal Sir Alex Fergusonil katkes kannatus kiirelt. Puudujäägid kaitsetöös sundisid esimese vahetuse tegema juba 31. minutil kui Rafaeli asemel toodi sisse Chris Smalling. "Esimese poolaja järel oli tunne, et sellest tuleb rekordilise skooriga mäng. See oli uskumatu, mis väljakul toimus," märkis Ferguson ESPN-ile antud intervjuus. "Meie kaitsemäng oli kohutav, kindlasti käesoleva hooaja halvim. Iga kord kui pall jõudis karistusala lähistele sa lihtsalt palvetasid, et halvimat ei juhtuks," ironiseeris ManU juhandaja ning lisas: "Esimesel poolajal mõtlesin, et on ime kui me selle kohtumise võidame. Olen rõõmus, et võit vaatamata kõigele ikkagi tuli."

Liigatabeli liidri Manchester Unitedi väravad lõid pöörases võidumängus - 13. minutil Anderson, 16. ja 30. minutil Wayne Rooney ning 34. minutil Robin van Persie.

Vaata kohtumise Reading - Manchester United tipphetki: