Kohtumise skoori avas 31. minutil Hispaania koondise paremkaitsja Sergio Ramos kui suunas peaga väravasse Ronaldo tsenderdusest tulnud palli.

Teist poolaega ei alustanud Los Blancos enam aga nii hästi ning õige pea sai ka Iker Casillas oma esimesed korralikud pallipuuted teha. Kohtumise 58. minutil tuli hispaanlasasest väravavahil juba ka pall enda selja tagant välja võtta. Kõigest neli minutit hiljem viis Uche Almeria juhtima, kui tal samuti tänu Arbeloast värava ette põrganud pallile suurepärane võimalus avanes.

Real ei lasknud end aga kaotusseisu jäämisest morjendada ning varsti suudeti viigistada, kui sihile jõudis Gonzalo Higuain, kirjutab soccernet.ee.

Kohtumise viimased kümme minutit muutusid aga täielikult portugallase Cristiano Ronaldo tähetunniks, kui ründaja esmalt karistusalas pikali kukkus ja sellega kohtunikult penalti välja meelitas, kuigi puude Diego Alvesega tekkis alles pärast sukeldamise alustamist.

11-meetri karistuslööki asus sooritama mõistagi Ronaldo, saates pärast pisikest pausi hoojooksul palli kindlalt vastu Almeria väravavahi käsi. Almeria fännide õnnetuseks põrkas mänguvahend aga täpselt enne Ronaldo lööki karistusalasse imbunud Karim Benzemale, kes Reali ka ühe puutega 3:2 juhtima viis.

Kaks minutit hiljem jõudis lõpuks sihile ka Ronaldo ise, kui ta sai värava ette söödu Gonzalo Higuainilt, vormistades pealinlaste 4:2 võidu. Värav oli endisele Manchester Unitedi pallurile aga nii tähtis, et kiskus ta endalt ka särgi seljast, teenides kollase kaardi.

See oli aga rumal tegu, kuna kohtumise 89. minutil lõi ta vastast jalaga, teenides sellega oma teise kollase ning lahkudes punase kaardiga riietusruumi. Samuti peab Ronaldo nüüd tuleval nädalvahetusel eemale jääma Real Madridi ning Valencia vahelisest kohtumisest.

Real Madrid - Almeria 4:2 (1:0)
31. Ramos, 73. Higuain, 82. Benzema, 84. Ronaldo - 58. Soriano, 62. Uche

Realiseerimata penalti: 82. Ronaldo (Real)

Eemaldamine: 89. Ronaldo (Real)