Messi näitas end eile nii heast küljest, et Sevilla peatreener Jorge Sampaoli arvates peaks FIFA andma välja kaks Ballon d'Ori trofeed - üks Messile ja teine läheks jagamisele kõikide teiste vahel.

"Kui temasugune mängija võtab asja tõsiselt, on tema vastastel väga raske. Messi on maailma klassiga mängija ja kui ta ennast käima saab, ei saa sa tema peatamiseks palju teha. Ega ka tema tiimikaaslaste peatamiseks, sest nad karistavad su kohe ära, kui neile ruumi anda," ütles Sampaoli.

Barcelona loots Luis Enrique: "Messi võime igasugust olukorda interpreteerida on märkimisväärne. Teist temasugust ei ole. Meie eesmärk on anda talle palli nii tihti, kui me saame."

"Neil on Messi, meil mitte," võttis kaotuse põhjused lühidalt kokku Sevilla klubi president Pepe Castro.

Victor Vitolo viis kodus mänginud Sevilla 15. minutil juhtima, Messi tabamus sündis 43. minutil. Barcelona võidu vormistas 61. minutil Luis Suarez, Messi andis resultatiivse söödu.

Hispaania liiga liidrina jätkab Leganese üle 3:0 võidu võtnud Madridi Real (27 punkti), Barcelona on teine (25), Betisi 2:0 alistanud Villareal (22) kolmas.