Kaks väravat lõi sel hooajal mitmele suurfavoriidile peavalu valmistanud Jamie Vardy, kelle esimene tabamus oli taaskord tõeline ilunumber ning kandideerib kindlasti hooaja parima värava tiitlile.

Vardy on sel Premier League'i hooajal löönud juba 18 väravat, mis teeb temast ka liiga parima väravaküti. Harry Kane (Tottenham) ja Romelu Lukaku (Everton) on kumbki löönud 15 kolli.

"See oli Riyad Mahrezi poolt uskumatu sööt ja Vardy poolt uskumatu sooritus. Ta jälgis palli tulemas, vaatas vastast ja vaatas väravavahti. Ta nägi, et väravavaht on väravast väljas ja lõi. See oli uskumatu, imeline, fantastiline. See värav tegi mängu lahtiseks," kiitis Vardyt Leicesteri peatreener Claudio Ranieri.

Vardy imeteod on talle lauale toonud juba lepingupikenduse, millele The Guardiani teatel peagi allkirjad peale pannakse. Uus kontraht hoiaks meest Leicesteri tiiva all 2019. aastani ning tooks ründajale nädalas sisse poole rohkem kui hetkel sätestatud 40 000 naela.

Vardy iluvärava tõstis esile ka Liverpooli loots Jürgen Klopp: "On kena viibida staadionil, kus Jamie Vardy lööb kuu ilusaima värava, kuid ideaalmaailmas eelistaksin ma sellisel juhul olla ise selle meeskonna treener, mitte vastasleeris."

Teised tulemused:

Arsenal - Southampton 0:0
Norwich - Tottenham 0:3
Sunderland - Manchester City 0:1
West Ham - Aston Villa 2:0
Crystal Palace - Bournemouth 1:2
Manchester United 3:0
West Bromwich - Swansea 1:1