Jonathan Rossi saates rääkis Redknapp loo aastast 1994, kui inglane veel West Hami juhendas. Nimelt hakanud üks tulihingeline meeskonna poolehoidja sõpruskohtumises Oxford Cityga Harryt tüütama, küsides, kas Lee Chapmani nimelist ründajat ikka on meeskonda vaja. Tribüüni esimestes ridades istunud mees lisas, et oleks isegi Chapmanist parem väravalööja.

Redknapp ei teinud esialgu fännist välja, aga kui teise poolaja alguses olid kõik viis vahetusmeest väljakule pääsenud ning äkitselt üks West Hami mängija vigastada sai, otsustas toona 47-aastane treener teha lükke, mille sarnast professionaalses jalgpallis just iga päev ei näe.

Et jätkata mängu 11 mehega, saatis ta jutuka poolehoidja kiiresti riietusruumi, et juba mõne hetke pärast ta väljakule lasta. Veel enne, kui elu võimaluse saanud fänn väljakule saadeti, tuli staadioni teadustaja Harrylt küsima, kellega tegu on. Redknapp ei jäänud vastust võlgu, sõnades: "Kas sa MM-i üldse ei vaadanud? See on Bulgaaria ründaja Titišev!" Et mitte rumalana näida, vastas teadustaja: "Ja-jah, seda ma arvasingi."

Sellega lugu aga ei lõppenud, sest West Hami fänn lõi tolles mängus suisa värava, mistõttu Redknapp pidi pärast tõdema, et antud tegelane oli tolles mängus tõepoolest parem kui Chapman.

Videotõestust juhtunust paraku pole, seega tuleb leppida Redknappi mahlaka versiooniga loost.

Vaata humoorikat lõiku Jonathan Rossi saatest, kus Redknapp ise juhtunut meenutab: