Tallinnast vaid 235 kilomeetri kaugusel Kingissepas sündinud Keržakov viis Zeniidi eile 21. minutil Groznõi Tereki vastu 1:0 juhtima. Väravale tegi eeltöö Andrei Aršavin. Zeniit võitis kohtumise 2:0, mängu teise värava lõi portugallane Danny 42. minutil.

Zeniit on Vene meistrivõistlustel kaheksa vooruga kogunud 17 punkti ning jagab Moskva Spartakiga teist kohta. Liigatabelit juhib kolm punkti enam kogunud Moskva CSKA.

Keržakov on löönud ametlikes mängudes nüüd 207 väravat, täpselt sama palju kui Volgogradi Rotori omaaegne ründaja ning praegune abitreener Veretennikov. Kui 43-aastane Veretennikov lõi kõik oma väravad klubijalgpallis (Vene koondises 4 mänguga väravaarvet ei avanud), siis Keržakovi tabamuste hulka kuuluvad ka 23 väravat koondise eest. 

Lisaks Zeniidile on Keržakov mänginud karjääri jooksul ka Sevillas (2007-2008) ning Moskva Dünamos (2008-2009).

Keržakov on löönud 131 väravat Vene kõrgliigas, 19 väravat Vene karikas ja superkarikas, 26 väravat eurosarjades, 23 väravat koondise eest ning 8 väravat Hispaania kõrgliigas. Kui oma karjääri algusaastatel tunti Keržakovi kui üsna egoistlikku mängumeest, siis aastate jooksul on temast kujunenud üha vähem isetsev mängumees, mis on tõstnud paljude treenerite silmis ka tema väärtust.

Oma mängijakarjääri esimese värava lõi Keržakov, kelle vend Mihhail Keržakov on muide Mahhatškala Anži põhiväravavaht, 2001. aasta 30. juunil Moskva Spartaki vastu.

Keržakovi värav Tereki vastu: