FC Barcelona asus kohtumist juhtima 10. minutil Luis Suareze tabamusest. Pikalt nad eduseisu aga nautida ei saanud, kuna juba 14. minutil vastas väravaga Cristiano Ronaldo.

Kui avapoolajal tegi skoori Ronaldo, siis teisel jõudis väravani Lionel Messi. Messi viis 52. minutil Barcelona taas juhtima. Hea eeltöö tegi väravale Suarez.

Barcelona siiski võiduga ei pääsenud, kuna 72. minutil keerutas ilusasti palli väravasse Gareth Bale.

Seejuures pidi Barcelona terve teise poolaja mängima vähemuses. Avapoolaja üleminutitel teenis punase kaardi Sergi Roberto. Kataloonia tiimi äärekaitsjale näidati punast kaarti Marcelona löömise eest.

Real pidi teisel poolajal läbi ajama aga Cristiano Ronaldota, kes võeti poolajal puhkama. Ronaldo tegi väravat lüües viga oma hüppeliigesele ning seejärel ei olnud ta enam tavapärases hoos. Mai lõpus toimuvat Meistrite liiga finaali silmas pidades võttiski Zinedine Zidane Ronaldo puhkama.

Endale juba tiitli kindlustanud Barcelona on kogunud nüüd 87 punkti. Madridi Atletico on 75 silmaga teine ja Real 72-ga kolmas. Atletico on võrreldes konkurentidega pidanud ühe mängu rohkem.

Vaata tipphetki!