Mängu esimese värava lõi 51. minutil välejalg Vladimir Bõstrov, kes esimese poolaja lõpuminutitel vigastada saanud Hulki asemel mängu oli tulnud.

Kuigi häid väravavõimalusi oli rohkem Zeniidil, õnnestus tšehh Jan Holendal 79. minutil seis viigistada. Rostovi koosseisust võib muide leida mitmeid huvitava taustaga mängijad eesotsas David Bentleyga, kes kuulub Tottenham Hotspurile.

Kohtumise viimasel ehk 94. minutil tõi kodumeeskonnale võidu Roman Širokov, kes vasakult äärelt tulnud tsenderduse peaga väravasse suunas. Värava üle oli silmnähtavalt õnnelik ka meeskonna peatreener Luciano Spalletti, kes kõige lähemal asunud neljandat kohtunikku kallistama hakkas.

Zeniidi koosseisu naasesid täna nii portugallane Danny, kes oli ligi pool aastat väljas vigastusega, kui ka Venemaa koondise kapten Igor Denisov, kes viibis erimeelsuste tõttu klubi juhatusega Zeniidi duublis viimased nädalad. Mõlemad mehed sekkusid mängu vahetusest.

Viimasel ajal koduliigas üsna ebakindlalt mängiv Zenit on kogunud nüüd 30 punkti. Sama palju punkte on ka liiga liidril Moskva CSKA-l, kuid nendel seisab 14. vooru mäng (Moskva Lokomotiviga) veel ees. Zeniidist võib mööduda ka Mahhatškala Anži (29p), kes mängib ülehomme hooaega suurepäraselt alustanud Groznõi Terekiga. Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkar võõrustab homme Krasnodari Kubani.

Kokkuvõte mängust: