Esmalt kõige olulisemast. Moskva CSKA tegi 29. voorus kodus 0:0 viigi Krasnodari Kubaniga ja kindlustas kuueaastase vaheaja järel klubile meistritiitli. Tegu on CSKA 11. Venemaa meistritiitliga, kui arvestada ka Nõukogude Liidu ajal võidetud tiitleid.

Peterburi Zenit oli kodus 3:1 üle Volgast ja lõpetab hooaja teisena. Mängu jäi varjutama Zeniidi poolkaitsja Roman Širokovi inetu žest klubi poolehoidjate suunal. 31-aastase klubi kapteni tegu on pikema aja "vili", sest Širokovi ja Zeniidi fännide suhted on olnud pikemat aega kehvad. Mängus Volgaga vilistasid poolehoidjad iga kord, kui Širokov palli sai - isegi siis, kui ta esimesel lisaminutil värava lõi. Vene koondise mängumees sai peale väravat tehtud käeviibutuse eest punase kaardi ning viimase vooru kohtumises, kus Zeniidil midagi mängus pole, osaleda ei saa.

Vladikavkazi Alania alistas kodus 1:0 Moskva Dünamo. Mängu antikangelaseks kerkis Dünamo ja Vene koondise ründaja Aleksandr Kokorin, kes karmi veaga vastase maha tõmbas, punase kaardi sai ja seeläbi suuremat sorti rüseluse põhjustas. Eemaldati lõpuks lisaks Kokorinile veel Dünamo mängija Balazs Dzsudzsak ning Alania Danilo Neco ja Tšanturia.

Enne viimast vooru juhib meistrivõistlusi seega CSKA 64 punktiga, Zeniidil on kolm punkti vähem, kuid kuna võite on Moskva klubil rohkem, pole tagaajajatel võimalik esikohta enam haarata. Mahhatškala Anži, kellel eelviimase vooru mäng veel pidamata, hoiab 50 punktiga kolmandat kohta. Järgnevad ülimalt tihedas võitluses Spartak ja Kuban 48, Dünamo ja Rubiin 47 ning Terek 45 punktiga. Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkar on tabelis 28 punktiga 11. kohal.

Roman Širokovi käeviibutus ja punane kaart:
Aleksandr Kokorini viga ja punane kaart: