Jose Mourinho hoolealused läksid mängu juhtima juba 5. minutil, kui Samuel Eto'o palli väravasse saatis. Vaid kaks minutit hiljem oli täpne André Schürrle.

Senise mängu intrigeerivaim moment leidis aset aga hoopis 15. minutil, kui Arsenali poolkaitsja Alex Oxlade-Chamberlain värava suunas tulnud palli (tõsi, tegelikult oleks pall napilt mööda lennanud) käega ära tõrjus. 

Mängu peakohtunik Andre Marriner määras seepeale penalti, kuid andis punase kaardi Chamberlaini asemel hoopis vasakkaitsja Kieran Gibbsile. Otsuse õigeks parandamisel polnud abi isegi peasüüdlasest Chamberlainist, kes läks koheselt Marrineri juurde ja ütles "Ref, it was me!" (tõlge: kohtunik, see olin mina!). 

Eden Hazard realiseeris 17. minutil penalti ja viis kodumeeskonna 3:0 juhtima. 42. minutil sai oma esimese tabamuse kirja Oscar, kes Fernando Torrese hea eeltöö väravaks vormistas.

Oscar jätkas väravatesadu 66. minutil, kui viis Chelsea viie väravaga juhtima. Mohamed Salah tegi 71. minutil lõppseisuks 6:0.

Arsene Wenger pole seega jätkuvalt teeninud karjääri jooksul ühtegi võitu Jose Mourinho juhendatava meeskonna üle. 

Chelsea on kogunud 31 mänguga 69 punkti, Liverpool (29) ja Arsenal (30) jagavad 62 punktiga teist kohta, Manchester City (27) on 60 punktiga neljas.

Chelsea 6-0 Arsenal (4-0)
5' Eto'o, 7' Schürrle, 17' (p) Hazard, 42', 66' Oscar, 71' Salah
Punane kaart: 16' Gibbs (Arsenal)

Vaata punase kaardi momenti ja toimunule järgnenut siit: