Üllatavalt kindlalt 3:0 jäi peale Arsenal ja sai tähistada hooaja esimest tiitlivõitu. Mõlema meeskonna peatreenerid andsid puhkust paljudele põhimängijatele, kes tegid kaasa MM-finaalturniiril.

Avapoolajal skoorisid Arsenalil Santi Cazorla (21. minutil) ja Aaron Ramsey (42. minutil). Teise poolaja keskel ehk 61. minutil lõi kolmanda värava Olivier Giroud.

Vaata Giroud´ iluväravat:

Eelinfo:

Arsenali peatreener Arsene Wenger peab täna läbi ajama sakslaste Per Mertesackeri, Mesut Özili ja Lukas Podolskita, kes said võiduka MMi järel pikema puhkuse. Õhtul selgub, kas Wenger usaldab kohe avamänguks platsile suvel meeskonda hangitud Alexis Sanchezi, Calum Chambersi ja Mathieu Debuchy.

Manchester Cityl on puudu koguni kaheksa põhikoosseisu mängijat. Peatreener annab puhkust MMil kaugele jõudnud koondiste mängijatele, kelleks on Bacary Sagna, Sergio Agüero, Pablo Zabaleta, Martin Demichelis, Fernandinho ja Vincent Kompany. Vigastus jätab eemale Alvaro Negredo ja mänguvalmis pole ka laenulepingu alusel Citysse toodud Frank Lampard.