Liverpool läks kohtumist varakult Roberto Firmino väravast juhtima, kuid poolajaks oli ees juba kodumeeskond Norwich. Alustuseks lasi Liverpool endale järjekordse värava nurgalöögist ning 41. minutil tegi skoori Norwichi äsjane suurost Steven Naismith.

11 miljoni euroga Norwichi siirdunud Naismith oli osaline ka 3:1 väravas, kui ta 54. minutil penalti välja meelitas. Seeläbi võis hetkeks tunduda, et tabeli 16. meeskond pakubki Kloppi juhendatavatele valusa kaotuse, kuid juba minut hiljem tõi 3:2 numbrid tabloole Liverpooli kapten Jordan Henderson.

75. minutiks oli Liverpool juba ise 4:3 juhtima asunud, kui järjepanu tegid skoori Roberto Firmino ja James Milner. Sellega aga põnevad sündmused lõppenud polnud ja 92. minutil tõi kodupubliku rõõmuks 4:4 viiginumbrid tabloole Sebastien Bassong. Kulus veel kolm minutit, kui võrk sahises taas - sedapuhku jälle Norwichi väravavahi taga, kui 95. minutil tegi skoori Adam Lallana.

See tähendas, et Liverpool oli suutnud suurepärase 9-väravalise mängu enda kasuks kallutada ja vähemalt hetkeseisuga tabelis 7. kohale tõusta.

Vaata Liverpooli 5:4 värava tähistust, kus peatreener Jürgen Klopp ka oma prillid ära lõhkus: