Lõppenud hooaja Moskva Torpedos mänginud ründaja tegi koondise eest 11. mängu ning kuigi tal on häid võimalusi tekkinud ka varem, siis skoor õnnestus avada teisipäevase mängu 56. minutil, kirjutab sport.err.ee

Voskoboinikov kasutas ära Martin Vungi hea söödu ja Moldova kaitse väikse eksimuse ning jäi peale üks-üks olukorras väravavaht Stanislav Namasco vastu.

Uueks hooajaks tõenäoliselt Torpedost lahkuv Voskoboinikov ütles, et senine väravapõud sinisärgis teda ei kammitsenud. “Ma ei mõtle selle peale. Mõtlen eraldi iga mängu peale. Koondises on võit palju tähtsam,” kommenteeris päevakangelane.

Küsimuse peale, kuidas sügisene väljak tundus, vastas Voskoboinikov kõigepealt ühe sõnaga: “Hull! Väljak oli palju raskem, kui Läti vastu. Panin küll kuue klotsiga putsad jalga, aga ikka oli libe.”

Kah ei andnud ta selgitusi selles osas, kus järgmisel aastal mängima hakkab. “Jutud käivad, variandid on olemas. Kui kirjutan lepingule alla, siis ütlen.”

Ründaja lisas, et Moldova mängis Eesti vastu mustalt, kuid ta pidas vastast tugevamaks kui Lätit, kellega eelmisel nädalal tehti 1:1 viik.

“Kõik on profid, ega (Moldova) mängijad pole amatöörid,” lisas peatreener Tarmo Rüütli. Omade esitusega jäi ta rahule. “Hoidsime initsiatiivi kaks kolmandiku mängust. Oli hoogne, nauditav mäng. Võib-olla lööke väravale ei olnud esimesel poolajal palju.”

Viimase ametliku maavõistluse peab Eesti linnapeade turniiri raames laupäeval Leedu vastu. Kui Kuressaares toimuv kohtumine suudetakse võita, siis ollakse esimesed ka turniiri koondarvestuses.

Rüütli vihjas, et ta kavatseb kasutada eelkõige neid jalgpallureid, kes Moldova mängus väljakule ei saanud. Kindlasti asub väravapostide vahele FC Flora puurilukk Mihkel Aksalu.