José Mourinho lahkumise järel Chelsea uueks peatreeneriks tõusnud Avram Grant lubas küll ründavamat jalgpalli, mida ka klubi omanik Roman Abramovitš meeskonnalt loodab, kuid siiani pole seda näidata suudetud.

Manchester Unitedile kaotas Chelsea võõrsil 0:2, nädalavahetusel ei suutnud Chelsea kodus enamat 0:0 viigist turniiritabeli lõppu kuuluva Fulhami vastu.

Samas ei usu Valencia treener Quique Sánchez Flores, et Mourinho lahkumine nende meeskonna elu kergemaks teeb. “Chelsea mängijad on ju samad. Me ei mängi treeneri, vaid jalgpallurite vastu.”

“Peame tunnistama, et Chelsea tahab sel hooajal Meistrite Liigat võita ja neil on endiselt tugev meeskond,” lisas Quique Sánchez Flores.

Kui Chelsea viigistas Meistrite Liiga avavoorus Rosenborgiga 1:1, siis Valencial on siiani tabelis 1:0 võit Schalke üle.

Kuna Chelsea vajab hädasti punktilisa, teatas Avram Grant, et Abramovitši soovitud ilus ründav jalgpall peab ootama, sest antud juhul on oluline tulemus, mitte mängupilt.

“Kaotasime grupi nõrgima vastu kodus 2 punkti. Kui tahame Meistrite Liigas konkurentsis püsida, peame Valencia vastu saama hea tulemuse,” sõnas Grant.

Meistrite Liiga mängud, 03.10:
A-alagrupp:
Liverpool — Marseille
Besiktas — Porto
B-alagrupp:
Valencia — Chelsea
Rosenborg — Schalke
C-alagrupp:
Lazio — Real Madrid
Bremen — Olympiakos
D-alagrupp:
Celtic — Milan
Benfica — Šahtar