Trapattoni otsustas kõik Salzburgi ridades mängivad austerlased pingile jätta ja see tõi edu, kirjutab uefa.com. Eriti hea mängu tegid tšehhid Karel Pitak ja Patrik Jezek, kes vormistasid ka kohtumise ainsa värava. Pitak lõi Jezeki tsenderdusest tulnud palli peaga Valencia meeskonna väravasse 73. minutil.

Tugev Itaalia klubi AC Milan suutis koduväljakul 1:0 üle mängida Serbia meistri Crvena Zvezda — ainsa värava lõi mängupäeval oma 33. sünnipäeva tähistanud Filippo Inzaghi 21. minutil. Itaallane on nüüd 40 eurosarja mänguga löönud AC Milani eest kokku 24 väravat. Serbia klubi väravas tegi hea mängu Ivan Randjelovic, kes tegi ka kaks fantastilist tõrjet — ta tõrjus Alberto Gilardino ja Clarence Seedorfi väga ohtlikud löögid.

Liverpool FC oli Anfield`il hädas Maccabi Haifaga, kes alistati alles 88. minuti Mark Gonzalese väravast 2:1. Pooletunnise mängu järel oli juhtima asunud Haifa brasiillase Gustavo Boccoli väravast, inglased jõudsid viigini neli minutit hiljem Craig Bellamy tabamusest.

Meistrite Liiga 3. eelringi tulemused:
Liberec — Moskva Spartak 0:0
Donetski Šahtjor — Varssavi Legia 1:0
Salzburg — Valencia 1:0
Levski Sofia — Chievo 2:0
Hearts — Ateena AEK 1:2
Moskva CSKA — Ružomberok 3:0
AC Milan — Crvena Zvezda 1:0
Galatasaray — Mlada Boleslav 5:2
Standard Liege — Steaua Bukarest 2:2
Austria Magna — Benfica 1:1
Zagrebi Dinamo — Arsenal 0:3
FC Copenhagen — Ajax 1:2
Hamburg — Osasuna 0:0
Kiievi Dünamo — Fenerbahce 3:1
Liverpool — Maccabi Haifa 2:1
Lille — Rabotnicki 3:0

Kolmanda eelringi korduskohtumised peetakse 22. ja 23. augustil. Paaride võitjad kindlustavad pääsme Meistrite Liiga alagrupiturniirile.