Tõsi, Claudio Ranieri mehed võivad rahul olla ka viigpunktiga, sest kodusel Old Traffordil hoidis United rohkem palli ja tekitas ka enam võimalusi. Lisaks teenis Danny Drinkwater 87. minutil Memphis Depayle tehtud vea ees teise kollase, mistõttu Leicester mängu viimased hetked 10 mehega hakkama saama pidi.

Külalised, kes oleks võidu korral meistritiitli juba kaks vooru enne hooaja lõppu kindlustanud, jäid kaotusseisu 8. minutil, mil palli saatis Kasper Schmeicheli jalge vahelt võrku värava ees täiesti valveta olnud Anthony Martial.

Pikalt tänavuse hooaja suurüllatajad aga kaotusseisus ei kannatatud, sest juba 18. minutil olid tablool viiginumbrid, kui Danny Drinkwateri karistuslöögist teele saadetud tsenderduse surus viiekasti nurgast peaga võrku kaptenist keskkaitsja Wes Morgan. 1:1 viigiseisul ka kohtumine lõppes.

Leicester on nüüd 36 punktiga kogunud 77 punkti, Tottenham jääb 69 silmaga teisele kohale. See tähendab, et kui Mauricio Pochettino hoolealused homme Chelsea vastu võõrsil punkte kaotama peaks, on Leicesteri tiitel ikkagi kindel. United jääb aga 60 punktiga viiendale kohale ja nende Meistrite liiga unistus on sisuliselt kustunud. Nimelt on Arsenal kolmandal positsioonil kogunud 67 punkti. täna veel Southamptoniga kohtuval Manchester Cityl on neljandal kohal kirjas 64 silma.