Bayerni jaoks läks kohtumine raskeks juba 9. minutil, kui punase kaardi teenis keskkaitsja Jerome Boateng. Eintracht suutis enamuse ära kasutada ning juba 33. minutiks oldi 2:0 eduseisus. Väravad said kirja Filip Kostic ja Djibril Sow. Vaheajale pääsesid võõrustajad siiski minimaalses eduseisus, sest pausi eel lõi ühe tabamuse tagasi Robert Lewandowski.

Teisel poolajal jätkas Eintracht võimsalt. David Abrahami, Martin Hintereggeri ja Goncalo Paciencia väravad tõid kodumeeskonnale lõpuks 5:1 võidu.

Liidrikohta kindlustas Borussia Mönchengladbach, kes sai võõrsil 2:1 võidu Leverkuseni Bayeri üle. Oscar Wendt viis Mönchengladbachi juhtima, aga Kevin Volland vastas võõrustajate poolelt kiirelt. Külalistele tõi võidu Marcus Thurami tabamus.

Kolm võidupunkti sai kirja ka Dortmundi Borussia, kes oli kodus 3:0 parem Wolfsburgist. Võõrustajate väravate eest hoolitsesid Thorgan Hazard, Raphael Guerreiro ja Mario Götze.

Tõelise hävitustööga sai hakkama RB Leipzig. Leipzig alistas Mainzi koguni 8:0. Võitjate üheks sangariks kerkis kübaratriki kirja saanud Timo Werner.

Mönchengladbach jätkab liidrina, olles kogunud 22 punkti. Talle järgnevad Dortmund ja Leipzig, kelle koos vastavalt 19 ja 18 silma. Sarnaselt Leipzigile on 18 punkti peal ka Bayern ja Freiburg.