Kui Mourinholt küsiti, kas ta tunneb, et peab end uues ametis tõestama, sest viimane hooaeg Chelseas oli katastroofiline, vastas portugallane: "Mõned mänedžerid võitsid tiitli 10 aastat tagasi, mõned mitte kunagi. Mina võitsin tiitli aasta tagasi. Seega, kas ma pean end tõestama, mõelge teistele."

Mourinho vihjas otseselt Wengerile, kes võitis Arsenalis viimati Inglismaa meistritiitli 2004. aastal, kuid kes on siiani samal ametikohal. Varem on portugallane prantslast samal teemal korduvalt nõelanud, nimetades Wengerit ka "ebaõnnestumise spetsialistiks".

Mourinho lisas pressikonverentsil. "Ma võitlen endaga. Ma ei pea tõestama teistele, vaid endale - see on minu loomus. Ma ei oleks suuteline ilma eduta töötama. Ma võiksin seda tööd alustades mõelda enda kaitsmisele, öeldes, et viimasel kolmel hooajal oli parim, mis me suutsime neljas koht ja FA Cupi võit."

Portugallane rõhutas, et neljandal kohal lõpetamine oleks tema jaoks ebaõnnestumine. "Pikka aega oli Unitedi fännide jaoks suur edu ja võitmine rutiiniks, kuid viimasel kolm aastat on sellised, mida nad sooviks unustada. Minu jaoks ei ole neljas koht mingi eesmärk."

Mourinho avaldas ühtlasi, et tema ei olnud senise abitreeneri Ryan Giggsi lahkumise põhjuseks. Klubi legend olevat lahkunud, sest ManU juhtkond ei pakkunud talle peatreeneri kohta. "Ryan soovis minu kohta, kuid juhtkond valis minu. Mina ei ole selles süüdi," kommenteeris 53-aastane Mourinho.