AC Milani poolt sel suvel kulutatud 180 miljonit eurot ületab ka Manchester City ja Manchester Unitedi kõige pöörasemad üleminekuaknad. Ainsana jääb Milani tänavuse suve summa alla Madridi Realile, kes 2009. aastal kulutas uute mängijate soetamiseks 330 miljonit eurot, kirjutab Sportsmail.

2009. aastal liitusid Madridi Realiga mäletatavasti Cristiano Ronaldo, Kaka, Xabi Alonso, Karim Benzema, Raul Albiol, Alvaro Negredo, Alvaro Arbeloa ning Esteban Granero.

Milan sai teatavasti hiljuti endale uued hiinlastest omanikud, kelle eesmärgiks on klubi taas Euroopa absoluutsesse tippu viia ning nii on antud ka kõvasti raha uute mängijate soetamiseks. Eeloleval hooajal klubi küll Meistrite liigas ei mängi, kuid sihiks on võit Euroopa liigas ning loomulikult jahitakse pikkade aastate järel tiitlit ka koduses Itaalia kõrgliigas. Itaalia meistriks krooniti Milan viimati hooajal 2010/11.

Milani tänavuse suve kõige säravamaks täienduseks on seni olnud Itaalia koondise keskkaitsja Leonardo Bonucci, kelle eest maksti Torino Juventusele umbes 40 miljonit eurot. Lisaks suutis Milan endale hoida 18-aastase talendika väravavahi Gianluigi Donnarumma, kellest olid huvitatud sisuliselt kõik Euroopa suurklubid.

Lisaks on Milaniga sel suvel liitunud Andre Silva, Andrea Conti, Hakan Calhanoglu, Ricardo Rodriguez, Mateo Musacchio, Lucas Biglia, Franck Kessie, Antonio Donnarumma ja Fabio Borini. Viimaste teadete kohaselt plaanib klubi osta sel suvel aga veel kuni 5 uut mängijat.