Uuringus analüüsiti eelmise aasta 31 paremat liigat ning leiti, et 69 mängijat nendes on kasvanud üles just Ajaxis.

Ajaxile järgnesid Belgradi Partizan, Spliti Hajduk ja Barcelona, viiendat kohta jäid jagama Lissaboni Sporting ja MTK Budapest.

Termin "üles kasvanud" tähendab seal klubis viibimist vähemalt kolm aastat vanuseeas 15-21.

Ajaxist on näiteks sirgunud Nigel de Jong (AC Milan), Rafael van der Vaart (Hamburg SV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Urby Emanuelson (Fulham), Jan Vertonghen (Tottenham), Gregory van der Wiel (PSG) ja Maarten Stekelenburg (AS Roma). Karjääri algusaastatel on seal mänginud ka Zlatan Ibrahimovic, Steven Pienaar ja Luis Suarez, kuid nad ei klappinud uuringus seatud kriteeriumitega.

Veel leiti, et vaesemate liigade klubides mängivad palluritest on 27 protsenti kasvanud samas meeskonnas. Nendeks liigadeks on näiteks Bulgaaria, Serbia, Horvaatia, Sloveenia, Ungari, Tšehhi, Slovakkia, Valgevene ja Soome liigas.

Viies suuremas liigas langes oma kasvandike protsent 17,2 peale - Inglismaal, Prantsusmaal, Itaalias, Saksamaal ja Hispaanias. Rikkuselt järgmises grupis (Portugal, Šotimaa, Holland, Türgi, Kreeka, Venemaa) oli see näitaja 15,2.

Näiteks Küprosel, kus mängib Eesti koondislastest Andres Oper, on vaid 11 protsenti mängijatest oma praeguses klubis üles kasvanud.