B-viisikus võitis Istanbuli Galatasaray võõrsil Lissaboni Benfica 2:0 (väravad teisel poolajal Emre Asik ja Ümit Karan), kirjutab Sportnet. D-alagrupis on kahest mängust kaks võitu Udinese Calciol, viimati saadi Moskvas 2:1 jagu Spartakist. Mõlemad väravad lõi Fabio Quagliarella ning nappi võiduseisu suudeti hoida vaatamata Giovanni Pasquale eemaldamisele 86. minutil.

Vooru ainsa kübaratrikiga sai sama alagrupi teises mängus hakkama Tottenham Hotspuri ründaja Darren Bent, kes White Hart Lane’il sahistas Zagreb Dinamo võrku 30., 33. ja 70. minutil. Spursi 4:0 võitu andis oma osa ka Tom Huddlestone 59. minutil. Tottenhamil on nüüd üks võit ja üks kaotus.

E-alagrupis tõi AC Milanile teise võidu Ronaldinho, kes San Siro staadionil peetud mängu lõpuhetkil saatis palli Braga Sportingi väravasse.

Aston Villale kindlustas F-alagrupis täisedu norralase John Carew tabamus 26. minutil. Alistatuks osutus Prahas sealne Slavia.

G-alagrupis juhib 6 punktiga AS Saint-Etienne, saades kodus 3:0 võidu Trondheimi Rosenborgi üle.

H-alagrupis on täiseduga liider Moskva CSKA, kes võõrsil sai jagu Rotterdami Feyenoordist. Kaks väravat lõi brasiillane Vagner Love.