Alates 2007. aasta algusest Eesti Jalgpalli Liidus (EJL) noortetööga tegelev Bernhardt võtab ameti üle Marko Lelovilt, teatab EJLi pressiteenistus.

1969. aastal sündinud Frank Bernhardt esindas tegevjalgpallurina aastatel 1989-1992 KSV Holstein Kieli (Saksamaa 3. divisjon) ja aastatel 1992-1994 SV Werder Bremenit (Saksamaa Bundesliga).

Ta omab UEFA Pro treenerilitsentsi, ülikoolis õppis ta spordiõpetajaks. Lisaks on tal olemas füüsilise ettevalmistuse instruktori litsents.

Treenerina on Bernhardt tegustenud alates 1999. aastast ning enamjaolt kokku puutunud noorte juhendamisega. Ajavahemikus 2004-2006 oli ta FC St. Pauli reservmeeskonna peatreener.

Bernhardt on ennast täiendanud FC Bayern Müncheni, Hamburger SV ja Werder Bremeni juures.

Bernhardt jätkab ka noortekoondiste juhendamist — ise jääb sakslane U-19, U-17 ja U-16 koondiste juurde, neid ja kõiki teisi järelkasvumeeskondi juhendab ta enda poolt moodustatud treenerite tiimiga, kuhu kuuluvad värskelt tööd alustanud norralane Lars Hopp (endine FC St. Pauli ja FC Lübecki mängija), Norbert Hurt, Marko Lelov, Aivar Lillevere ja väravavahtide treener Ain Tammus.