Mõlema U-21 koondise eest tulevad platsile 1986. aastal ja hiljem sündinud mängijad ehk pallurid, kes võivad oma riiki esindada järgmisel aastal algavas uues valiktsüklis, teatab fcflora.ee.

Eesti esinduse peatreener Marko Lelov märkis, et eelseisev kohtumine annab hea ülevaate erinevate pallurite võimetest. “Kuna alustame U-21 koondises tööd uue aastakäiguga, siis pole ma paljude mängijatega veel põhjalikult tuttav. Kohtumises Lätiga saan meeste oskustest hea pildi. Rõhutasin tänasel treeningul ka palluritele, et praegu on neil võimalik ennast näidata. Konkurents kohtadele on päris suur,” rääkis Lelov.

Vigastuse tõttu ei saa seekordses mängus osaleda Andrei Šadrin (FC Levadia II) ja Aleksandr Kulatšenko (JK Trans). “Samuti on mitmed pallurid, keda tahaksin kutsuda, U-19 koondisega Šotimaal,” sõnas Lelov ning lisas: “Kuid kindlasti on just praegu õige aeg võimalikult paljusid mehi testida, et valiktsükliks kõik selge oleks.”

Teisipäeval kell 15:30 Valga Keskstaadionil toimuvale kohtumisele on sissepääs tasuta. Koondisel on sel aastal plaanis pidada veel üks sõpruskohtumine. UEFA U-21 2007/2009 EM-valikturniiri mängud algavad 2007. aasta juunis.

U-21 koondise koosseis eelseisvaks mänguks Lätiga: Marko Arge — FC Warrior Valga
Vladislav Gussev — FC TVMK II Tallinn
Ando Hausenberg — JK Tammeka Tartu
Mihail Ištšuk — FC Flora II Tallinn
Taavi Järvesoo — JK Tulevik II Viljandi
Markus Jürgenson — JK Tammeka Tartu
Rait Kasterpalu — JK Tulevik Viljandi
Tõnis Kaukvere — FC Warrior Valga
Andres Koogas — FC Warrior Valga
Jürgen Kuresoo — FC Flora Tallinn
Kristian Marmor — FC Levadia II Tallinn
Roman Minlibajev — JK Tulevik Viljandi
Aiko Orgla — Sörve JK
Siim Roops — JK Tammeka Tartu
Martin Saar — JK Tulevik II Viljandi
Kauri Siim — FC Flora Tallinn
Martin Taska — FC Warrior Valga
Henri Erti