Eesti noortekoondiste peatreener Frank Bernhardt märkis, et värav löödi nurgalöögijärgses olukorras. „Tegemist oli ühega mitmest kombinatsioonist, mida nurgalöögi puhul kasutame, ja see tõi edu,“ kirjeldas Bernhardt 15. minutil löödud väravat.

Eesti mängijatest oli kohtumise jooksul hea võimalus tabamuseni jõuda ka Taavi Lauritsal, kuid oma läbiminekut ei suutnud noormees väravaks vormistada.

Sakslase sõnul mängisid leedukad väga hästi. „Nad olid agressiivsed ja omasid võimalusi, aga meie kaitseliin on väga hea. Teisel poolajal kasutasime ära kõik viis vahetust, see muutis veidi mängu ja lõpus surus Leedu väga tugevasti, kuid pidasime vastu.“

Bernhardt tõstis eraldi esile Kennet Riisi, Igor Morozovi ja Ervin Kõlli head esitust.

Täna, 3. juulil kell 18:00 kohtub Eesti U-19 Lätiga.

Eesti U-19 algkoosseis: Daniil Savitski (kapten), Dmitri Smirnov, Kennet Riis, Igor Morozov, Marti Pähn, Ervin Kõll, Janart Toomet, Eduard Komarov, Henri Anier, Maksim Paponov, Siim Luts.

Samuti Palangas võistlev kuni 17-aastaste esindus kaotas Balti turniiri avamängus Leedule 0:3, täna kell 16:00 kohtutakse Lätiga. „U-17 koondis üritas ja mängis korralikult, kuid Leedul oli rünnakul kaks väga tugevat mängijat, kes võitsid palju pikki palle. Väravad tulid 22., 23. ja 34. minutil — esimesed kaks kahe tugeva ründaja pealt ja viimane otse ristnurka löödud karistuslöögist. U-19 kaitsetegevus on parem kui U-17 oma,“ rääkis Frank Bernhardt.