"See ei ole tõsi," ütles Villas-Boas kolmapäeva õhtul Tbilisis, kus Tottenham peab täna oma Euroopa liiga play-off kohtumise, kuid ilma Bale'ita, keda ametliku põhjuse kohaselt segab jalavigastus.

Samal ajal kui Villas-Boas kuuldusi hiigeltehingust tagasi lükkas, oli Tottenhami tehniline direktor Franco Baldini PA Sportsi teatel juba Hispaania pealinnas Bale'i tulevikku arutamas.

Tottenham on juba sel suvel kulutanud 60 miljonit naela nelja uue mängija peale ning sama suur summa kavatsetakse veel lähipäevadel välja käia Williani (Mahhatškala Anži) ja Erik Lamela (AS Roma) eest. PA Sports kirjutab, et sellisel kulutamisel võib olla kaks põhjust: üks oleks see, et meeskonna tugevdamisega püütakse veenda ka Bale'i nende juurde jääma, teine ning pisut realistlikum on versioon, et Tottenham saab endale seda lubada, kuna Walesi mängumehe lahkumise eest Reali on raha kohe-kohe laekumas.

Seda küsiti ka eile Villas-Boasilt, kumb variant siis tõele vastab. "Ideaalis me tahaksime kõiki endale jätta, et tugevamad olla - see on ju klubi ülim eesmärk. Kuid lõppude lõpuks võib kõike juhtuda. Ees on ootamas üleminekute viimane nädal, mis võib tulla väga pöörane," vastas portugallane.