Põhja-Londoni klubi pani oma paremuse maksma teise poolaja lõpus, kui kõigest kuue minuti jooksul löödi koguni kolm väravat - ManU võrku sahistasid Dele Alli (70. minutil), Toby Alderweireld (74.) ja Erik Lamela (76.).

Viis vooru enne hooaja lõppu lahutab Tottenhami ja liidermeeskond Leicester Cityt, kes võitis täna Sunderlandi 2:0, endiselt 7 punkti. Mängu vähem pidanud Arsenal jääb Leicesterist maha juba 13, Manchester City 15 ja alles viiendal kohal asuv Manchester United 19 punktiga.

Leicesteri võit ja ManU kaotus tähendavad ühtlasi, et Leicester on kindlustanud uueks hooajaks pääsu Meistrite liigasse, sest nad ei saa enam neljandast kohast madalamale langeda. Kaks hooaega tagasi veel Inglise esiliigas mänginud Leicester osales viimati eurosarjas 2000/01 hooajal, kui tehti kaasa UEFA Cupil. Siis langeti välja juba avaringis ehk 1/64-finaalis, kus jäädi alla Belgradi Red Starile.

Juhul kui Leicester suudab tänavu Premier League`i võita, saavad nad Meistrite liiga alagruppide loosimiseks kõrgeima asetuse.

FC Liverpool alistas tänases kolmandas mängus koduväljakul Stoke City 4:1 ja on kaheksandal kohal.

Tottenhami ja Leicesteri allesjäänud mängud: