"Ma olen valmis tagasi minema ja City särgi selga tõmbama," vahendab BBC Sport Tevezi sõnu, kes alates 7. novembrist on klubi loata viibinud kodus Argentinas. Ründajat oodatakse teisipäevaks Manchesteri üldfüüsilisele testile ning Mancini sõnul on tal lootust isegi meeskonda tagasi pääseda.

Sügisesest 0:2 kaotusmängust võõrsil Müncheni Bayernile, kus Tevez väljakule keeldus minemast ja millest alates ta itaallasest juhendaja põlu alla sattus, kommenteeris mängija järgmiselt:

"Ma olin halvas tujus ning kui ta Nigel de Jongi Edin Dzeko asemel sisse pani, olles samal ajal 0:2 taga, arvasin, et see on kaitsva suunitlusega vahetus ja otsustasin pingile istuma jääda. Olin juba kümme minutit sooja teinud ning tema suhtumisest võis välja lugeda, et ta tahab 0:2 asemel kaotada 0:4-ga."

Suur segadus ja arusaamatus

"Seega jäin paigale ja samal ajal tuli maruvihane Dzeko, kes avastas, et koridor on kinni pandud ning istus Mancini kõrvale. Dzeko rääkis bosnia keeles ja Mancini karjus ta peale itaalia keeles vastu, seega oli seal paras segadus. Mina istun paigal, aga tema ei näe mind, kuna tal on see arutelu pooleli. Ühtäkki pöörab ta ringi ja näeb mind. Võite isegi ette kujutada, mis siis juhtuma hakkab. Tal on vaidlus pooleli ja ta käsib mul soojendust jätkata ning kohtleb mind nagu koera. Kui ta minuga sellisel toonil rääkis, ütlesin muidugi "ei". Olin valmis mängima, kuid treeneril oli selline vastik tuju. Ning ta hakkas ka minu peale karjuma. Videolt näha, et mina jäin samal ajal rahulikuks ja rääkisin Pablo Zabaletaga edasi. Mancini ütles mulle õudseid asju."

City trahvis Tevezit loata meeskonna juurest lahkumise eest 1,2 miljoni naelsterlingiga ega ole talle sellest ajast peale maksnud iganädalast 200 000 naela suurust nädalapalka.

"Kujutan end juba ette väljakule minemas ning oma briljantsete esitustega kriitikute suid vaigistamas. See ei saa siiski minu ega fännide jaoks lihtne olema," lisas argentiinlane.