Hiinas turneel viibiv Terry ütles, et näeb penaltilööki oma vimusilmas igal hommikul, vahendab AFP.

„Ma olen endiselt väga pettunud, aga ma ütlesin eelmisel hooajal, et ma olen suur mees ja mul on tugev iseloom ja ma pean sellega ise toime tulema,” sõnas Terry.

Moskvas toimunud penaltiseeria ajal Terry libises ja pall lendas väravaposti, mis lõpuks maksis Chelsea’le Meistrite Liiga võidu.

Terry sõnul aitas värava löömine Inglismaa koondise eest varsti pärast õnnetut penaltit valu leevendada, kuid ta üritab oma viga uue treeneri Luiz Felipe Scolari juhendamisel meeleheitlikult heastada.

Teine Chelsea’ mängija, kellel tuleb tõrjuda halbu mälestusi on väravavaht Petr Čech, kes just kirjutas alla uuele viieaastasele lepingule. Čechi eksimus aitas Türgil võita Tšehhi koondist Euroopa Meistrivõistluste finaalturniiril.

„Ma olen õnnelik, et olen jälle treenimas. Kõik võivad vigu teha, aga on tähtis neist üle saada ja teha veelgi tugevamat tööd,” ütles Čech.

Terryl oli oma veaga eriti raske toime tulla. Mees nuttis kontrollimatult ja vabandas hiljem avalikult fännide ees ning tunnistas, et tal oli hiljem probleeme unega.

Chelsea on ostnud praktiliselt terve uue meeskonna, sealhulgas Portugali koondislased Deco ja José Bosingwa. Samuti on neil uus treener Scolari — juba kolmas aasta jooksul.

Didier Drogba lahkumine tundub tõenäolisem, sest mees loobus vigastuse tõttu võistlusreisist, samuti on lahtine poolkaitsja Frank Lampardi saatus.

Chelsea on eitanud, et on teinud maailmarekordilise pakkumise AC Milani Kakále ja FC Barcelona ründajale Samuel Eto’ole, kuid on tunnistanud, et jahib Real Madridi Robinhot.