Levadial on 31 mänguga kogutud 83 punkti, Floral 72. Ka omavahelistes mängudes on sel hooajal edukam olnud Levadia: 12. märtsil said Tarmo Rüütli hoolealused 4:1 võidu, 9. juulil alistati Flora 1:0, 17. septembril suutis aga Pasi Rautiaineni võistkond Levadia A. Le Coq Arenal seljatada.

“Tegemist on igas mõttes printsipiaalse kohtumisega,” märkis FC Levadia treener Igor Prins. “Vajame punkte ning tahame võtta revanši viimases omavahelises mängus saadud kaotuse eest. Kindlasti tuleb huvitav ja võitluslik mäng, loodame varasele algusajale vaatamata Kadriorus näha arvukalt publikut.”

Levadia poolkaitsja Maksim Smirnov tõdes, et mõlemad meeskonnad vajavad oma eesmärkide suunas liikumiseks punkte. “Viimased FC Levadia ja FC Flora duellid kujunesid väga tasavägiseks. Valmistume mänguks maksimaalselt ning tahame oma poolehoidjaid meeldiva tulemusega rõõmustada,” sõnas Smirnov.

“Mängime sel hooajal viimast korda käesoleva aasta meistri vastu,” õnnitles Flora juhendaja Pasi Rautiainen sündmustest ette rutades Levadiat eduka hooaja puhul. “Meil on hea meel mängida sellise tugeva meeskonna vastu. Teame, et keegi ei oota meilt midagi, ja see ongi meie võimalus,” lisas hõbemedali eest võitlev Rautiainen.

“Kolmapäevane mäng on mõlemale meeskonnale otsustava tähtsusega. Meie võitlus käib hõbeda nimel ning me ei tohi punkte kaotada, Levadia tahab kindlasti pärast eelmist omavahelist mängu revanši võtta. Tuleb tasavägine heitlus,” arutles Flora poolkaitsja Martin Reim.

Mängu väljakukohtunik on Margus Kotter. Mängukeelde meeskondadel ei ole.