Londoni Arsenali ei saa Hispaanias aidata nende käesoleva hooaja edukaim väravakütt Robin van Persie. Veel on vigastatud Eduardo, Abou Diaby ja Tomas Rosicky. Andrei Aršavin ei saa Arsenali aidata, sest on sel hooajal eurosarjades juba ühte klubi (Peterburi Zeniiti) esindanud.

Villarrealil on puudu vigastatud Santi Cazorla ja Bruno Sorriano. Arstid on aga mängukõlbulikuks kuulutanud türklasest ründaja Nihat Kahveci.

Manchester Unitedit ei aita täna Old Traffordil vigastuse tõttu keskkaitsja Rio Ferdinand, poolkaitsja Anderson ja ründaja Dimitar Berbatov. Distsiplinaarkaristuse tõttu pühapäevase 3:2 võidumängu Aston Villa vastu vahele jätnud Nemanja Vidic, Wayne Rooney ja Paul Scholes on aga uuesti rivistuses.

Peatreener Sir Alex Ferguson kavatseb vahetusmängijana kohtumisele üles anda ka 17-aastase itaallase Federico Macheda, kes lõi Aston Villa vastu võiduvärava.

"Ma ei usu, et ma suudan ta koosseisust välja jätta!" kinnitas Ferguson BBC Sport`ile. "Ta peaks kindlasti kuuluma vahetusmängijate hulka."

FC Portol on taas rivis ründaja Lisandro Lopez, kes jättis laupäevase 3:1 võidumängu Guimarãesi vastu distsiplinaarkaristuse tõttu vahele. Lopez on sel hooajal Meistrite Liiga väravaküttide arvestuses teisel kohal. Ferguson kardab lisaks Lopezile ka teist ründajat, brasiilllast Hulki. "Nad on füüsiliselt tugevad mängijad, kes valmistavad meile kindlasti suurt peavalu." 

Meistrite Liiga,
07. aprill:

Villarreal - Arsenal
Man. United - Porto
08. aprill:
Liverpool - Chelsea
Barcelona - Bayern