Klubid on juhuse tahtel kohtunud omavahel ka viimases kahes Eesti Meistriliiga mängus, mõlemal korral jäi peale Flora tulemusega 3:1, teatas EJL-i pressiteenistus.

“Täna on meil üle pika aja taas suurepärane võimalus oma oskusi Kadrioru murul näidata. Läheme mängule teadmisega, et väljak on super — kiidusõnad Olavi Sikkale — ning vastane võitlusvalmis,” märkis FC Flora peatreener Pasi Rautiainen (pildil).

“Täna õhtul on meil ees seni peetud kohtumistest tähtsaim — hea võimalus endast märk maha jätta. Samas teame, et mäng ei saa lihtne olema ning Tartu võitu kergelt ära ei anna. Praeguseks on neil olnud piisavalt võimalusi meid tundma õppida, seega kõik oleneb sellest, kes end mänguks peas paremini ette on valmistanud,” selgitas Flora kapten Martin Reim.

“See on meie jaoks hooaja kõige olulisem mäng ja ma arvan, et eraldi häälestada pole selle jaoks vaja, kõik teavad mängu tähtsust. Oleme juba vastast tundma õppinud ja ma arvan, et mängijad on veel enesekindlamad. Anname endast parima,” kinnitas JK Maag Tammeka treener Jaanus Sirel.

Tartlaste poolkaitsja Rasmus Tomson usub oma võistkonna võimalustesse. “Kolmandat korda ikka ei kaota,” sõnas ta.