Newcastle`i peatreener Glenn Roeder tunnistas pressikonverentsil, et 1:0 võit oleks täna väga hea tulemus. “Valmistusime Levadiaga mänguks samamoodi nagu kohtumisteks Premier League`is Manchester Unitedi, Chelsea, Arsenali ja Liverpooliga,” sõnas Roeder, kelle sõnul näitab Hollandi klubi Twente alistamine Levadia meeskonna tugevust.

“Meie klubi vaatlejad on käinud Eestis jälgimas kahte Levadia mängu. Ise olen vaadanud DVD-sid Levadia viimase aja kohtumistest,” avalikustas Roeder mängu eel tehtud kodutööd. Ühtlasi arvas Roeder, et Levadia on tugevam ka Läti klubist Ventspils, kelle Newcastle UEFA karikasarja eelmises ringis alistas. Siis võitis Inglismaa klubi võõrsil 1:0, kuid kodus leppis Ventspilsi vastu 0:0 viigiga.

Levadia peatreeneri Tarmo Rüütli sõnul areneb jalgpall selles suunas, et väiksematel meeskondadel ja klubidel on üha enam lootusi suurtele vastu saada, kirjutab SL Õhtuleht. “Kui meeskond on füüsiliselt samal tasemel, siis saabki otsustavaks see, kumma poole 11 meest on tugevamad,” sõnas Rüütli.

Levadia juhendaja ootab eelseisvas kohtumises kindlasti oma meeskonnalt ründavat mängu. “Peame kodus proovima rünnata. Kui Newcastle surub meid kaitsesse, pole midagi teha. Aga me vähemalt üritame ka ise midagi tekitada.”

“Kui rahalisi võimalusi ja kogu klubide tausta kõrvutada, ei pidanuks meil juba eelmises ringis Twente vastu lootust olema. Newcastle’iga võrreldes oleme ses mõttes nagu amatöörid! Aga õnneks see palliväljakul ei loe,” arvas Levadia väravavaht Artur Kotenko.

Newcastle on kahes viimases Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste mängus pidanud vastu võtma kaotused — Aston Villalt võõrsil 0:2 ja Fulhamilt kodus 1:2. FC Levadia alistus pühapäeval Eesti meistriliigas Tartu Maagile 2:4, kuid siis ei teinud kaasa kõik Tallinna klubi põhimängijad.