AS Roma — Manchester United


Inglismaa meistriliiga liidermeeskonna Manchester Unitedi eest ei saa kaasa teha vigastatud kaitsemängijad Gary Neville, Patrice Evra, Mikael Silvestre ja Nemanja Vidic. AS Roma kapteni Francesco Totti ohjeldamisega peavad keskkaitses hakkama saama Wes Brown ja Rio Ferdinand.

ManU peatreener Sir Alex Ferguson arvas viimasel minutil meeskonna koosseisu viis nädalat vigastusega eemal olnud Louis Saha ja Darren Fletcheri.

AS Roma eest ei saa eelmistes mängudes hangitud hoiatuskaardite tõttu osaleda David Pizarro. Vigastatud on kaitsemängija Max Tonetto.

AS Roma ja Manchester United pole kunagi varem eurosarjas omavahel vastamisi olnud. AS Roma on Inglismaa klubisid eurosarjas võõrustanud 12 korda — võitnud 6, kaotanud 2 ja viigistanud 4 mängu.

Manchester United on siiani Itaalias väga kehvalt mänginud — üheteistkümnest eurosarjamängust on kaotatud koguni kaheksa. Kaks võitu on saadud Juventuse vastu (1999. ja 2003.a).

AS Roma on viimases üheksas koduväljakul peetud eurosarjamängus kaotuseta püsinud. Viimati kaotati kodus 2004. aastal Madridi Realile 0:3. Manchester United on kolm viimast Meistrite liiga mängu võitnud.

AS Roma ja ManU poolel on kokku kaheksa mängijat, kes peavad järgmise kohtumise vahele jätma, kui täna hoiatuskaardi saavad. Need on Daniele De Rossi, Philippe Mexes, Simone Perrotta, Francesco Totti, Max Tonettoand (kõik Roma), Cristiano Ronaldo, Patrice Evra ja Paul Scholes (Manchester United).

ManU juhib hetkel Inglismaa meistriliigat 6 punktiga Chelsea ees, AS Roma on Itaalias teisel kohal, jäädes Interist maha juba 20 punktiga.

Chelsea — Valencia

Chelsea meeskonna koosseisus on tagasi inglane Joe Cole, kes on alates novembrist vigastatud olnud. Rivis on taas ka vasakkaitsja Wayne Bridge, kuid vigastatud hollandlane Arjen Robben sel hooajal Chelseat enam aidata ei saa.

Valencia valusaim kaotus on EM-valiksarjas vigastada saanud Fernando Morientese puudumine. Interiga mängu järel kaklema läinud Carlos Marchena ja David Navarro kannavad distsiplinaarkaristust.

Ka Chelsea ja Valencia pole varem eurosarjades vastamisi olnud. Chelsea on koduväljakul Hispaania klubide vastu pidanud 9 mängu, millest on võitnud seitse ja kaotanud vaid ühe. Valencia on Inglismaal kaotanud 3, võitnud 2 ja viigistanud 8 euromängu.

Chelsea on viimased neli Meistrite Liiga kodumängu võitnud, Valencia pole viimases kolmes mängus võidurõõmu maitsnud.

Inglismaa valitsev meister Chelsea on hetkel koduliigas teisel kohal, nädalavahetusel saadi raske 1:0 võit nõrgukese Watfordi vastu. Valencia on Hispaania liigas neljas, kaotades liidrile Barcelonale 6 punktiga.