Alustuseks lähevad Eesti aja järgi kell 14.45 vastamisi Stoke City ja Manchester United. Kuigi Unitedi tabeliseis veel üleliia kehv ei ole, pole nad juba neli liigakohtumist võidurõõmu tundnud ja see on kasvatanud survet peatreener Louis van Gaali pea kohal.
Pärast Meistrite liigast väljakukkumist on aina enam hakatud rääkima hollandlase võimalikust vallandamisest ja ebaedu alati koduplatsil hästi mängiva Stoke'i vastu võib Unitedi juhtkonna juba konkreetsete tegudeni viia.
Kahtlemata on põnev näha ka seda, kuidas teine hollandlane Guus Hiddink esimest korda pärast Chelsea peatreeneri ametikohale (taas)määramist meeskonda väljaku äärest motiveerida suudab. Kogenud treener jälgis ka Chelsea eelmise nädalavahetuse 3:1 võitu Sunderlandi üle, kuid siis võis Hiddinkit veel tribüünil näha.
Nüüd asub ta juba sündmuste epitsentrisse ja seal oodatakse perspektiiva Chelsea poolt temalt koheseid tegusid. Tänavu suurepärast hoogu näitav ja nelja järjestikuse võidu pealt mängule tulev Watford kahtlemata aga lihtne pähkel puremiseks ei saa olema.
Põnevaid lahinguid saab kahtlemata näha veelgi ja eeldatavasti kujunevad tuliseks nii Liverpool-Leicester kui Southampton-Arsenal duellid. Kas Arsene Wenger ja Arsenal suudavad lõpuks Leicesteri esikohalt tõugata või jätkub Claudio Ranieri juhendatava tiimi muinasjutt ka pärast tänast?

Kõik tänased kohtumised:

14.45 Stoke City-Manchester United (otseülekanne Viasat Sport Balticus)
17.00 Aston Villa-West Ham
17.00 Bournemouth-Crystal Palace
17.00 Chelsea-Watford (Viasat Sport Baltic)
17.00 Liverpool-Leicester
17.00 Manchester City-Sunderland
17.00 Swansea-West Brom
17.00 Tottenham-Norwich
19.30 Newcastle United-Everton (Viasat Sport Baltic)
21.45 Southampton-Arsenal (Viasat Sport Baltic)
Tabeliseis: