Käesoleva aasta aprillis kaotas AS Roma Old Traffordil Manchester Unitedile 1:7, kuid Itaalia meeskonna peatreener Luciano Spalletti ei soovinud rääkida revanšist.

“Peame lihtsalt mõtlema sellele, mida tegime eelmine kord valesti ja neid vigu seekord vältima,” teatas Spalletti.

Roma kaotas nädalavahetusel koduliigas Interile 1:4, ManU võitis Premier League`is Birmingham Cityt 1:0.

Inglismaa suurklubi ei saa täna õhtul aidata nädalavahetusel vigastada saanud väravavaht Edwin van der Sar. Kaitseliinis on küsimärgi all Nemanja Vidici ja Wes Browni osalemine. Roma poolel ei tee täna kaasa seljahädade tõttu Christian Panucci.

Saksamaa meistermeeskonna Stuttgardi peatreeneri Armin Vehi sõnul on Barcelona vastu mängimine tema ühe unistuse täitumine.

“Barcelona on arvatavasti tugevam kui meie ja nad alustavad favoriidina. Meie ei kavatse aga oma mängujoonist seetõttu muuta,” teatas treener. Barcelona juhendaja Frank Rijkaardi sõnul ei maksa favoriidistaatus midagi ja oma paremus tuleb väljakul maksma panna.

Koduliigas ei lähe Stuttgardil sel hooajal kuigi hästi — nädalavahetusel kaotati Rostockile 1:2 ning kaheksast mängust on saadud nüüd juba neli kaotust.

Meistrite Liiga alagrupiturniiri kaotusega Glasgow Rangersile alustanud Stuttgart vajab aga täna kindlasti punktiarve avamist.

Meistrite Liiga, 02.10:
E-alagrupp:
Lyon — Rangers
Stuttgart — Barcelona
F-alagrupp:
Man. United — Roma
Kiievi Dünamo — Sporting
G-alagrupp:
Moskva CSKA — Fenerbahce
Internazionale — PSV
H-alagrupp:
Steaua — Arsenal
Sevilla — Slavia