Andrei Šadrin viis tiitlikaitsja 11. minutil juhtima, kuid Dmitri Kirilov viigistas kümme minutit hiljem. Uuesti viis Levadia ette 29. minutil Maksim Smirnov ning 43. minutil suurendas Marius Dovydenas edu. Avapoolaja viimasel minutil vähendas Kirilov vahe siiski minimaalseks. Mängu viimase värava lõi 79. minutil vahetusest tulnud Konstantin Vassiljev, vahendab ETV Sport.

Ka teistes mängudes favoriidid ei vääratanud. Seni kaotuseta jätkav Narva Trans oli võõrsil 3:0 parem Pärnu Vaprusest. Kõik väravad löödi viimasel pooltunnil — 62. ja 90. minutil oli täpne Aleksander Tarassenkov ning 86. minutil Maksim Gruznov.

Tartu Maag Tammeka alistas 4:1 FC Kuressaare. Võitjate väravad lõid 40. minutil Sergei Starovoitov, 77. penaltist Eduard Ratnikov, kaks minutit hiljem Eimantas Marozas ning eelviimasel minutil Siksten Kasimir. Saarlaste ainsa tabamuse eest hoolitses 45. minutil Dmitri Kulikov.

TVMK purustas võõrsil 6:0 viimasel kohal oleva Lasnamäe Ajaxi. 22. minutil lõi värava Oliver Konsa, 42. ning 50. Nikolai Mašitšev, 60. Markus Jürgenson, 61. Vladislav Gussev ja 89. Viktors Dobrecovs.

Flora oli kodus 4:0 üle Viljandi Tulevikust. 5. minutil oli täpne Kristen Viikmäe, 21. Martin Taska ning 61. ja 90.+2. Enver Jääger.