Real on juba sel suvel peaaegu 200 miljonit eurot kulutanud, kui 60 miljoni eest soetati Frankfurdi Eintrachti ründaja Luka Jovic ja 130 miljonit käidi välja Londoni Chelsea tähe Eden Hazardi eest. Lisaks teatas klubi kevadel, et meeskonnaga on liitunud brasiillased Eder Militao ja Rodrygo Goes.

Kuna Reali loots Zinedine Zidane soovib aga veelgi tähtmängijaid meeskonda juurde tuua, peavad osad mängijad klubist lahkuma. Zidane tunneb huvi nii Manchester Unitedi tähe Paul Pogba kui Tottenham Hotspuri keskväljamehe Christian Erikseni vastu.

Hispaania portaali AS teatel võib koguni 13 mängumeest suve lõpuks uue koduklubi leida, eesotsas Gareth Bale'i, Keylor Navase, James Rodrigueze ja Mateo Kovaciga. Põhjuseks just nimelt see, et ei mindaks vastuollu UEFA finantsilise ausa mängu reeglitega. UEFA reeglite järgi ei tohi ühe üleminekuakna jooksul klubi rohkem kui 100 miljoni euroga ületada tulusid. Seega, kui Real soovib mängijatele kulutada üle 400 miljoni euro, tuleb vähemalt 300 miljoni eest pallureid maha müüa.