Nimelt tegi Hispaania suurklubi Real koduplatsil 0:0 viigi Malagaga. Sealjuures said Rafael Beniteze juhendatavad veel 77. minutist enamuses mängida, kuid väravaks seda realiseerida ei õnnestunud.

Pärast mängu oli ehk pettunuim mees platsil Cristiano Ronaldo, kes mitmel puhul väravale lähedal oli, kuid lõpuks ikkagi kuivale jäi. Nimelt jahib portugallane juba pikemat aega oma karjääri 500. väravat, kuid ka pärast tänast jääb Ronaldo 499 tabamuse peale.

Märkimisväärne on ka fakt, et Madridi klubi sooritas mängu lõpuks Malaga värava suunas tervelt 30 lööki. Viigilise tulemusega lasti muuhulgas endast mööda konkurent FC Barcelona, kes nüüd kuue vooru järel Realist ühe silma enam on kogunud. Malaga arvel on kuue vooruga vaid kolm punkti, sealjuures ei ole nad veel kordagi vastase võrku sahistanud - meeskonna väravate vahe on 0:3.

Kuigi ka Londoni Chelsea viigipunkti kirja sai, on nende suunurgad päeva lõpuks ilmselt pisut rõõmsamad. Nimelt jäid Jose Mourinho mehed võõral väljakul Newcastle'i vastu 0:2 kaotusseisu, kuid Ramirese ja Williani 79. ja 87. minuti väravad päästsid Londoni klubile siiski ühe viigipunkti.

Chelsea tabeliseis hoolimata päästetud viigist üleliia positiivne ei ole - 7 vooruga on kogutud 8 punkti ning sellega paiknetakse Inglismaa kõrgliiga 15. tabelireal. Nende tänane vastane Newcastle jääb 3 punktiga eelviimasele, 19. positsioonile.