Cityle oli see hooaja teine võõrsil kaotus viie võidu ja kolme viigi kõrvale. Koduväljakul on võidetud kõik üheksa kohtumist. Võimalus ainuliidriks tõusta ning laupäeval Blackburnile 2:3 kaotanud Manchester Unitedist kolme punktiga mööda minna läks seega luhta, 19 vooru järel on mõlemal Manchesteri klubil koos 45 silma. Ühe mängu vähem pidanud Tottenham jääb maha kuue punktiga.

"Me väärisime võitu, aga see on jalgpall. Eelmisel aastal olime siin samas situatsioonis. Ma ei tea, kui palju võimalusi meil oli, aga me kaotasime mängu penaltist. Ning seekord ilmselt suluseisust," rääkis City peatreener Roberto Mancini BBC-le.

"Uskumatu, et meiesugune meeskond ei suuda kolme kontrarünnakut neljast mängu lõpus ära realiseerida, kuid vahel tuleb platsil olles aru saada, et kõikides mängudes pole lihtsalt võimalik väravat lüüa. Sel momendil tuleb sellega leppida, sest üks punkt on ka parem kui null. Lasime käest suure võimaluse, oleksime võinud Unitedist kolme punktiga ette minna."

City järgmiseks vastaseks on teisipäeval Liverpool, pühapäeval minnakse Inglise karikasarjas (FA Cup) vastamisi Manchester Unitediga.

Teises eilses kohtumises võitis Everton, kelle ridadesse naases kaheks kuuks LA Galaxy staar Landon Donovan, 1:0 West Bromwichi. Siiski Donovan veel kohtumist kaasa ei teinud, vaid ameeriklast aetakse esialgu treeningutega vormi ning plaanitakse kasutada kõige varem 4. jaanuari mängus Boltoni vastu.

Täna peetakse Premier League'is viis mängu. Tabeli neljas meeskond Arsenal (36 punkti) kohtub võõrsil Fulhamiga (14. koht, 20 punkti) ja Chelsea (5. koht, 34 punkti) sõidab külla Wolverhamptonile (16. koht, 17 punkti).