Martin Reimi lahkumismäng, sõpruskohtumine Ekvatoriaal-Guineaga algab Lilleküla staadionil homme kell 19.00, tuleval kolmapäeval kell 21.30 asub viimast korda Eesti koondise väravasuule väravavaht Mart Poom, kes hakkab tõrjuma Cristiano Ronaldo ja teiste portugallaste pommlööke, kirjutab Sportnet.

"Mart Poom ja Martin Reim on Eesti jalgpalli ajaloo tähtsaimad mängijad, kellega tuleks ikka korralikult hüvasti jätta," ütles hetkel klubita olev Stepanov.

"Loodan, et staadionile tuleb täismaja. Viimased noortemängud näitasid, et neid, kellele Eesti jalgpall korda läheb, on palju."

Reimi ja Poomiga nii klubis kui koondises koos mänginud Stepanov lubas, et on ise eelseisvatel kodumängudel kindlasti tribüünil.

"Sellistel suurtel sündmustel peaksid kõik kohal olema!" lisas ta.

Tulevikust: paanikaks pole põhjust

Fakt, et koondise peatreener Tarmo Rüütli Stepanovit koosseisu ei arvanud, 30-aastast kaitsjat ei morjendanud, kuna ta poleks parema jala tagumise reielihase rebendi tõttu niikuinii täie jõuga mängida saanud.

"Kui mind oleks tervena kutsumata jäetud, siis ehk olnuks põhjust kurb olla. Praegu pean olema valmis kutseteks testimistele," ütles ta.

"Hetkel pole isegi jutu tasemel ühtegi pakkumist. Aga leian, et paanikaks pole põhjust. Euroopas läheb üleminekuaken lahti alles juulis, idas augustis. Kui kahe kuu jooksul ka pakkumisi ei tule, on alles seis paha."