Nimelt andis Livingston klubi Twitteri kanalil fännide otsustada, kas nende 37-aastase väravavahi Gary Maley peagi lõppevat lepingut tuleks pikendada või mitte.

"Ilmselt on see jalgpallis esmakordne, aga me anname teile võimaluse otsustada meie väravavahi Gary Maley tulevik," seisis esmaspäevases Twitteri postituses. "Kuna tema leping järgmisel kuul aegub, jätame fännide otsustada, kas me peaksime talle pikendust pakkuma. Jääb või läheb - teie otsustate!"

Maley läks ise aktsiooniga rõõmsalt kaasa ning andis kogu ettevõtmisele lausa heategevusliku mõõtme. Ta rääkis oma ideest oma pulmas isamehe rollis olnud Livingstoni abitreenerile David Martindale'ile, kes nõustus annetama heategevuse heaks ühe naelsterlingi iga hääle eest, mille see hääletus kogub.

"Ta mainis mu lepingut ja ma ütlesin: "Anna see parem mõnele noorele, ma olen 37 ja peaegu lõpetanud." Ta ütles, et paneb selle Twitteris hääletusele ja lubas iga hääle eest ühe naela heategevusse panustada, arvates, et see kogub 500 häält. Loomulikult see eskaleerus millekski naeruväärselt suureks ning Davie võttis oma pakkumise tagasi."

Hääletus on kogunud juba peaaegu 200 000 häält.

"Tundub, et ma läbin selle hääletuse ja pean oma lepingut pikendama, aga ma lubasin oma järgmise kahe kuu palga heategevusse annetada ja Davie teeb sedasama," lisas Maley.

Värskelt on Livingstoni klubi teada andnud, et väravavahiga sõlmiti üheaastane lepingupikendus.