Real pääses 45. minutil Eder Militao väravast kohtumist juhtima. Kuigi pealinnaklubi valdas suurema osa mänguajast palli, ei suutnud nad võimalusi ära kasutada ning 80. minutil jõudis tabamuseni hoopis Alcoyano. Jose Silberi värav tähendas, et kohtumine läks lisaajale.

110. minutiks oli aga Alcoyano jäänud arvulisse vähemusse, sest lühikese ajaga oli kaks kollast kaarti teeninud Ramon Lopez. Vaatamata sellele jäi viimane sõna võõrustajatele. Viis minutit enne lisaaja lõppu pääses Alcoyano kiirrünnakusse, mille vormistas väravaks Juanan Casanova. Võõrustajate 2:1 juhtimisel ka kohtumine lõppes.

Tasub mainida, et Realil polnud väljakul sugugi kehvad mehed. Algkoosseisu kuulusid näiteks Junior Vinicius, Marcelo, Isco ja Casemiro. Teisel pool- ja lisaajal sekkusid pingilt Karim Benzema, Eden Hazard ja Toni Kroos, kuid vajalikku muutust nad mängu tuua ei suutnud.

Vahepeal vaid võite noppinud Reali hoog on viimasel ajal raugenud. Alles möödunud nädalal kaotati Hispaania superkarikasarjas poolfinaalis 1:2 Bilbao Athleticule. Ka kohalikus kõrgliigas tehti viimati 0:0 viik Osasunaga.

Kas peatreeneril Zinedine Zidanel on veel mängijate toetus olemas? "Ma usun küll, aga seda peab mängijate käest küsima," vastas prantslane mängujärgsel pressikonverentsil. "Me oleme teinud häid asju, ehkki mitte küll viimati. Kui viimased kohtumised välja jätta, siis oleme see hooaeg saatnud häid asju korda."

"Kui me kaotame, siis kerkivad alati jutud. Mina vastutan ning mis iganes peab juhtuma, see ka juhtub," jätkas Zidane. "Mina olen väga rahulik. Mängijad tahtsid võita mängu, kuid alati ei lähe nii. Väravavaht tegi kaks või kolm tõrjet, mille tõttu me ei suutnud teist väravat lüüa. Pean aga võtma vastutuse enda peale, sest oleme karikasarjast väljas."

Alates 2001. aastast on see juba viies kord, mil kolmanda liiga klubi on Reali Copa del Reys konkurentsist lülitanud. Tõsi, viimati juhtus see 2009. aastal.