Eilne Manchester City kaotus Tottenhamile tähendab, et Unitedi tänane võit Aston Villa üle kindlustaks neile 20. Inglismaa meistritiitli.

Ferguson loodab, et tema mängijad ei piirdu vaid tänase võiduga, vaid võidavad kõik viis allejäänud mängu ja ületavad Premier League`i punktirekordi, mis on hetkel 2005. aastast Jose Mourinho juhendatud Londoni Chelsea käes 95 punktiga.

"Kui te küsite minult, kas Manchester United suudab viis mängu järjest võita, siis ma pean meenutama, kui palju kordi me oleme seda varem suutnud," rääkis Ferguson, kirjutab Daily Mail.

"Me võitsime 1997. aastal 75 punktiga ning oleme olnud teised 85 punktiga Chelsea järel ja 89 punktiga Manchester City järel," meenutas Ferguson. Šotlase sõnul näitaks uus punktirekord, et tema tänavune meeskond võib olla kõigi aegade tugevaim Manchester United.

ManU-l on hetkel 81 punkti, teise koha meeskond Manchester City jääb maha juba 13 punktiga. Pärast tänast mängu Aston Villaga jääb ManU-l pidada veel kodumängud Swansea ja Chelseaga ning võõrsil mängud Arsenali ja West Bromwich Albioniga.