Reali peatreeneri Zinedine Zidane'i sõnul ei ole midagi veel otsustatud, kuid siiski saaksid Neymar ja Cristiano Ronaldo tema sõnul koos mängitud.

“Praegu keskendun ma ainult Meistrite liiga finaalile. Pärast finaali räägin klubiga järgmisest hooajast. Praegu ei saa ma rääkida näiteks Neymarist,“ sõnas Zidane Sportsmaili vahendusel.

Siiski tunnistas ta, et näiteks Neymari saabumisega ei peaks Cristiano Ronaldo lahkuma. “Head mängijad saavad alati kõrvuti hakkama. Mäletan, et kunagi öeldi, et mina ei ole võimeline Youri Djorkaeffi kõrval mängima. Lõpuks võitsime sel aastal koos MM-tiitli. Seega saavad suured mängumehed alati koos hakkama. Väljakul tekib hea keemia,“ rääkis Zidane.

Madridi suurklubi siseelu hästi tundev ajaleht Marca kirjutas reedel, et Neymari agendist isa Neymar seenior andis PSG-le juba poja lahkumissoovist teada. Neymar seenior olevat Reali direktoritega esmakordselt kohtunud juba detsembris. See oli juhtunud üks päev pärast Cristiano Ronaldo viienda Ballon d'Or'i võitmist.